Politica de retur

Anularea unei comenzi la Farmacie Romania 24 este un proces simplu si convenabil pe care il oferim clientilor nostri. Ne străduim să vă facem experiența de cumpărături cât mai satisfăcătoare, dar uneori apar situații în care o comandă poate fi necesară anularea. Iată termenii de bază pe care ar trebui să îi cunoașteți:

1. Termen limită pentru anularea comenzii:vă puteți anula comanda înainte ca aceasta să fie expediată. Odată ce comanda dvs. a fost expediată, anularea nu este posibilă, dar puteți profita oricând de politica noastră de returnare.

2. Procesul de anulare: pentru a vă anula comanda, vă rugăm să contactați serviciul nostru pentru clienți la datele de contact afișate pe site. Vă rugăm să includeți numărul comenzii și motivul anulării. Vom încerca să procesăm solicitarea dvs. cât mai repede posibil.

3. Rambursare: dacă anulați comanda, suma plătită va fi rambursată în contul dvs. în câteva zile lucrătoare.

Condiții de returnare

Apreciem încrederea pe care o acordați farmaciei noastre Farmacie România 24 și garantăm rambursarea sau înlocuirea produsului în următoarele cazuri:

1. Defecte de produs: dacă produsul primit este defect sau nu îndeplinește caracteristicile declarate, ne angajăm să vă rambursăm banii sau să înlocuim produsul cu unul similar în termen de 14 zile de la primirea comenzii. p>

2. Anularea unei comenzi înainte ca aceasta să fie expediată: după cum sa menționat mai devreme, vă puteți anula comanda înainte ca aceasta să fie expediată și puteți primi o rambursare completă.

3. Anularea mărfurilor din alte motive: dacă vă răzgândiți cu privire la achiziție sau alegeți un alt produs, vă oferim și posibilitatea de a reveni în termen de 14 zile de la primirea comenzii. Cu toate acestea, produsul trebuie să fie în ambalajul original și neutilizat.

Articole care nu pot fi returnate

Pentru a asigura standardele de siguranță și calitate, unele articole nu pot fi returnate. Vă rugăm să rețineți că următoarele categorii de produse sunt excluse de la retur:

1. Medicamente: conform legii, medicamentele nu pot fi returnate în general. Nu putem accepta medicamente returnate, chiar dacă ambalajul este intact.

2. Articole cu o dată de expirare limitată:Articolele cu o dată de expirare limitată nu pot fi returnate dacă data de expirare a expirat.

3. Produse supuse unor condiții speciale de depozitare: unele produse necesită condiții speciale de depozitare; încălcarea acestora poate afecta calitatea produsului. Prin urmare, astfel de bunuri nu pot fi returnate.

Rambursare

Garantăm o rambursare dacă sunt îndeplinite condițiile de returnare descrise mai sus. Rambursările vor fi efectuate pe același card sau cont de plată din care a fost efectuată plata. Perioadele de rambursare pot varia în funcție de bancă sau de sistemul de plată, dar încercăm să oferim rambursări cât mai repede posibil.

Dacă aveți întrebări sau aveți nevoie să returnați sau să schimbați un articol, vă rugăm să contactați echipa noastră de asistență folosind contactele furnizate pe site. Suntem mereu gata să vă ajutăm să rezolvați orice probleme legate de comenzi și retururi la Farmacie România 24.

Nu uitați că satisfacția dvs. este prioritatea noastră și facem tot ce putem pentru a vă face experiența de cumpărături cu noi plăcută și fără stres.