Întrebări frecvente

Cum pot plasa o comandă?

Selectați tabletele de care aveți nevoie, adăugați-le în coșul de cumpărături, completați rândurile cu datele de contact de pe pagina de comandă și trimiteți cererea.

Ce tip de medicament este cel mai eficient?

În ciuda diferențelor în ceea ce privește compoziția, dozajul și durata impactului asupra organismului, toate medicamentele generice prezentate în farmacia noastră pe internet sunt 100% eficiente.

Genericele provoacă o erecție?

Nu. Genericele pentru potență extind vasele de sânge din organele genitale. Ele nu provoacă o erecție arbitrară, ci doar îmbunătățesc circulația sângelui penisului, ceea ce vă permite să accelerați educația sa în timpul intimității. Efectul utilizării oricărui generic este unic. Nu afectează viața sexuală în afara aplicării sale.

Sunt originalele realizate pe echipamente mai moderne?

Nu. Genericul, ca și originalul, este un medicament formalizat, produs conform tuturor standardelor tehnologice și de igienă. Eliberarea medicamentelor generice este angajată în mod activ în toate țările lumii, inclusiv în Ucraina.

Unde este garanția că nu voi fi înșelat și că voi trimite produsul comandat?

Am investit multă putere în crearea și publicitatea magazinului nostru online pentru a nu înșela cumpărătorii. Este mult mai profitabil să lucrezi cinstit și să primești un profit permanent decât să fii înșelat și să dispari. Ascultăm recenziile clienților și ne îmbunătățim activitatea.

Ce trebuie să știu despre pregătirile dumneavoastră?

Preparatele contribuie la apariția unei erecții numai în prezența excitației sexuale! Nu luați mai mult de un comprimat pe zi!

Pot plasa o comandă în mod confidențial?

Oh, sigur. Informațiile despre comandă sunt cunoscute doar de managerul depozitului și de dumneavoastră. Toate comprimatele nu au nicio inscripție pe ambalaj și sunt trimise într-un ambalaj opac. În principiu, dacă sunteți atent, nici măcar soția dumneavoastră nu recunoaște că sunteți clientul nostru.

Prin ce diferă softurile, gelurile, capsulele și capsulele de formele standard de dozare?

Cu un gust plăcut și o viteză mare de activare a erecției, mai des timp de 15-20 de minute mai repede decât atunci când luați tablete simple. Datorită prezenței a numeroase vase de sânge în cavitatea bucală, soft, pops și alte forme similare sunt foarte rapid absorbite în fluxul sanguin sistemic și au rapid un efect farmacologic. Tabletele simple au o coajă specială, care se digeră în 15-20 de minute. Acest lucru este uneori avantajos, de exemplu, dacă intenționați să aveți relații sexuale după o perioadă mai lungă de timp. De asemenea, trebuie remarcat faptul că toate programele informatice și alte forme ale acestui principiu de recepție (cu excepția capsulelor) au diferite arome pentru confortul utilizatorului.