Disclaimer medical

Pe site-ul Farmacie România 24 vă oferim informații despre produsele medicale, proprietățile și utilizările acestora. Scopul nostru este să facem procesul de selecție și achiziție cât mai transparent și informativ posibil. Ne angajăm să vă oferim informații actualizate despre produse, astfel încât să puteți lua decizii informate cu privire la sănătatea dumneavoastră.

Toate informațiile postate pe site-ul nostru web se bazează pe surse de încredere și le actualizăm în mod constant pentru a ține cont de cele mai recente evoluții și cercetări medicale. Dar este important să ne amintim că informațiile de pe site nu înlocuiesc consultarea cu un medic. Este întotdeauna recomandat să consultați un profesionist din domeniul sănătății înainte de a lua orice medicament, în special fără prescripție medicală.

Farmacia noastră online oferă o gamă largă de produse medicale din Italia la prețuri accesibile. Suntem mândri să vă oferim produse de înaltă calitate care vă pot îmbunătăți sănătatea și calitatea vieții.

Refuz pentru întârziere sau nelivrarea unei comenzi

Facem tot posibilul pentru a oferi clienților noștri servicii rapide și de încredere. Cu toate acestea, uneori apar situații în care o comandă poate fi întârziată sau nu este livrată la timp. Dorim să vă asigurăm că ne asumăm responsabilitatea pentru astfel de cazuri și vă oferim asistență deplină.

Dacă comanda dvs. este întârziată din orice motiv, vă rugăm să contactați serviciul nostru pentru clienți. Vom începe imediat o investigație și vom lua măsurile necesare pentru a accelera livrarea comenzii dumneavoastră. Dacă livrarea nu este posibilă din orice motiv, vă vom rambursa costul integral al comenzii.

Apreciem încrederea dumneavoastră și ne străduim să vă oferim servicii de înaltă calitate. Scopul nostru este să vă facem experiența de cumpărături cât mai confortabilă și sigură posibil.

Refuzul utilizării produselor care nu sunt conform instrucțiunilor și/sau fără acordul medicului

Încurajăm toți clienții noștri să urmeze instrucțiunile și instrucțiunile furnizate cu produsele medicale. Acest lucru este valabil atât pentru medicamente, cât și pentru alte produse medicale. Utilizarea produselor în mod necorespunzător sau fără aprobarea unui medic poate prezenta un risc pentru sănătatea dumneavoastră.

Achiziționând produse de pe site-ul nostru web, sunteți de acord că veți urma instrucțiunile indicate pe ambalaj sau în documentația însoțitoare. Dacă aveți întrebări sau nelămuriri cu privire la utilizarea produsului, nu ezitați să vă adresați medicului dumneavoastră. Sănătatea dumneavoastră este prioritatea noastră și încurajăm cu tărie utilizarea responsabilă a produselor dumneavoastră medicale.

Farmacia noastră online oferă o gamă largă de produse fără prescripție medicală, dar asta nu înseamnă că ar trebui să fie folosite fără grija cuvenită. Nu uitați întotdeauna să vă consultați cu medicul dumneavoastră pentru a vă asigura un tratament sigur și eficient.

Prin plasarea unei comenzi, sunteți de acord că ați citit, înțeles și sunteți de acord cu această declinare a răspunderii

Apreciem atenția acordată site-ului nostru și alegerea dvs. de a cumpăra produse medicale de la noi. Prin plasarea unei comenzi, sunteți de acord cu această declinare a răspunderii. Acest document este important pentru a asigura claritatea și înțelegerea regulilor de utilizare a serviciilor și produselor noastre.

Vă încurajăm să citiți cu atenție această clauză de declinare a răspunderii și să o luați în considerare atunci când cumpărați și utilizați produsele noastre. Suntem întotdeauna gata să vă răspundem la întrebări și să vă oferim clarificările necesare cu privire la această problemă.

Vă mulțumim că ați ales Farmacie România 24.